Mer om stenar och kristaller

Finns det något mer fantastiskt än stenar och kristaller?

Alla stenar och kristaller har sina egna egenskaper. Vid kristallhealing så placerar jag ut dem på kroppen, och stenarna väljs utifrån vad du behöver hjälp med.

Jag skapar och säljer dessutom egna smycken av pärlor av olika sorter, för att för man även ska kunna ta emot energin i vardagen. Jag använder silvertråd tillsammans med pärlor av storlek 8 mm.

Grön mossagat

Egenskaper: Lugnande + Dämpar rädslor. Stärker din självkänsla, lugnar och balanserar.

Blå aventurin

Egenskaper: Mentalt helande + Kommunikation. Hjälper till att kommunicera klart och kreativt utifrån vår egen sanning. Stimulerar intellektet och främjar självständighet.

Rosenkvarts

Egenskaper: Kärlek + Medkänsla + Vänlighet + Ömhet. Den klassiska kärlekskristallen är välkänd för sin förmåga att läka hjärtesorg, dra till sig ny kärlek och öppna hjärtan för högre nivåer av förlåtelse, medkänsla och kärlek.

Larvikit

Egenskaper: Beskyddande + ökar dina andliga förmågor. Tar bort negativ energi, lugnar nerver.

Karneol

Egenskaper: Energi + Självförtroende + Kreativitet + Livskraft. Sägs få din inre eld att flamma upp! Har förmågan att tända energigivande lågor. Stärker immunförsvaret, så ha den i din närhet i förkylnings- och influensatider.

Howlit

Egenskaper: Minskar oro, spänningar och stress. Lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen, hjälper till en djup och avslappnande sömn.

Svart Obsidian

Egenskaper: Beskydd + Avvärjer energier. Obsidianens främsta gåva är att den avvärjer energier, den sveper en ogenomtränglig sköld runt dig, vilket gör den till en värdefull sten för känsliga själar och empater.

%d bloggare gillar detta: