Mina behandlingar

Healingen aktiverar och stimulerar kroppens egen naturliga förmåga att läka och återställa sig. Det är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid t.ex. stress och fysiska och mentala spänningar.

Varje behandling börjar alltid med att klargöra vad just du behöver hjälp med. Sedan väljer jag healingmetod utifrån vad jag anser vara mest lämpligt. Reiki kan till exempel gärna kombineras med kristallhealing. Efteråt kan man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång. Ibland blir man så avslappnad att man somnar, vilket är ett tecken på att healingen arbetar på en djup nivå inom dig.

Du ska helst inte ha på dig några smycken, armbandsur eller bälte av metall. Drick gärna lite vatten både före och efter behandlingen så att flödet av energier underlättas.

Du kan boka tid antingen för healing i min lokal, men även välja att den skickas på distans vilket passar bra i Corona-tider!

Gröna Rummet – Healing är öppet enbart på söndagar, och tider som kan bokas är kl. 13.00, 14.00 och 15.00. Varje behandlingstillfälle är 50 minuter.

Healing i min lokal
Du får ligga på en behandlingsbänk fullt påklädd medan healingen pågår. Jag gör både handpåläggning – eller håller händerna en liten bit ovanför kroppen om det känns bättre – och använder utvalda kristall er som jag lägger på kroppen. Handpåläggningen kan upplevas som pirrande och hettande värme, eller som kyla.

Healing via distans
För dig som inte kan eller vill komma till min lokal, kan jag sända healing via distans. Sitt eller ligg ned och slappna av hemma när du ska ta emot. Lämna telefonnummer vid bokningen, så kontaktar jag dig när behandlingen ska börja. Efter healingen har vi åter kontakt via telefon för återkoppling om hur det gått.

%d bloggare gillar detta: