Mina behandlingar

På grund av rådande läge med Covid-19 så erbjuder jag enbart healing som skickas via distans.

Varje behandlingstillfälle är på 45 minuter. Jag erbjuder paketpris på tre behandlingar.

Valbara tider: Söndagar kl. 13.00, 14.00, 15.00 och 16.00.

Healing aktiverar och stimulerar kroppens egen naturliga förmåga att läka och återställa sig. Det är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid t.ex. stress och fysiska och mentala spänningar.

Det är viktigt att komma ihåg att healing inte är någon ”quick fix” för att bli av med sjukdomar och fysiska besvär. Det är en metod där man arbetar med en djup inre läkning som ger ökad självinsikt, personlig och andlig utveckling, samt ett mer kärleksfullt förhållningssätt gentemot dig själv, allt och alla. Därigenom får din kropp hjälp att läka de obalanser och sjukdomar som uppstått.

Vid varje behandling brukar jag alltid börja med att klargöra vad just du behöver hjälp med. Sedan väljer jag healingmetod utifrån vad jag anser vara mest lämpligt. Reiki kan till exempel gärna kombineras med kristallhealing. Efteråt kan man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång. Ibland blir man så avslappnad att man somnar, vilket är ett tecken på att healingen arbetar på en djup nivå inom dig.

Du ska helst inte ha på dig några smycken, armbandsur eller bälte av metall. Drick gärna lite vatten både före och efter behandlingen så att flödet av energier underlättas. Se till att du kan vara ostörd och slappna under tiden som healingen pågår.

%d bloggare gillar detta: