Om mig

Jag heter Berit Westerlund och bor i Kungälv. Jag har alltid varit en person som brytt mig om mina medmänniskors mående och varit intresserad av det andliga i olika former.

Det började med astrologi, som barn satt jag och läste veckans horoskop så fort jag lärt mig läsa. Intresset för healing väcktes efter att jag lyssnat på ett föredrag om Reiki för många år sedan, men det dröjde ända till 2017 innan gick jag min första kurs. Jag är nu utbildad Reiki Master och har även lärt mig andra typer av healing, som jag kombinerar på olika sätt.

Förutom healing som är mitt största intresse så älskar jag min tarotkortlek, att arbeta med mina stenar och kristaller, göra egna smycken, måla i både olja och akvarell, och pilgrimsvandra – ju längre desto bättre!

Mina utbildningar

Usui Reiki steg 1 (Anna-Lena Vikström, 2017)
Usui Reiki steg 1, 2 och Master
(Åsa Elvegård, Katrineholm, 2017-2018)
Kundalini Reiki, Grund + Master
(Vita Safiren, 2019)
Eterisk Kristallhealing (Vita Safiren, 2019)
Nova Ljushealing (Vita Safiren, 2020)

%d bloggare gillar detta: